Share this content on Facebook!
08 Oct 2015

De BHP454Z omvat een Change-Lock aandrijfsysteem sleeve die snel verandert van "boorhamer" naar "bestuurder" mode. Zowel-speed volledig metalen transmissie biedt -400 Revoltions per minuut in lage snelheid en -1700 Revoltions per minuut in een hoge, met een reeks van boren en het rijden programma. De BHP454Z heeft -6000 Slagen per minuut (beats per minuut) bij lage snelheid en -22.500 Beats per minuut in high-speed voor klopboren in metselwerk en beton.- Makita BL1440: Makita BL1440 14,4v 4,0Ah Li-ion

De LXT218 omvat de Makita 18V LXT Lithium-Ion Cord-less Impact Driver (BTD141Z). De BTD141Z omvat een Makita-ingebouwde vierpolige maximumkoppel motor die 1.330 in.pounds biedt. van torque, 2300 Revoltions per minuut en 3200 impacts per minuut voor een serie van bevestiging taken. Makita's eigen hamer en aambeeld slagwerk is vervaardigd tijdens het gebruik van de beste recycleables behulp van de grootste kwaliteit staal en de verschillende warmte stollen proces voor een optimale bevestiging en rijden energie.

Ergonomische ontwerp in een lichtgewicht

De BHP454Z weegt slechts 4,9 pond (met batterij) met een kleinere design op 9-9 / 16 inch lang en een ergonomische vorm die past net als een handschoen voor minder vermoeidheid. De BHP454Z kan ook worden uitgerust met een ingebouwde LED- licht dat branden het werk gebied voor extra efficiënt werken. De BTD141Z weegt slechts 3,3 pond (met batterij) met een kleinere design op 5-3 / 4 inch lang en een ergonomische vorm die past net als een handschoen voor minder vermoeidheid. De BTD141Z is uitgerust met een fosforescerende bumper ring voor snelle locatie in donkere ruimtes, een ingebouwde LED- Onder de pioniers het besturen van de koord-less hulpmiddel revolutie, Makita veranderde het totale spel met behulp van de doorbraak LXT 18V Lithium-Ion Cord-less Series. 3 jaar na zijn intrede wordt Makita LXT serie blijft groeien van zeven tot meer dan 35 instrumenten, leveren een array koord-minder voor professionele transacties people. Makita voegde ook 18V compacte lithium-ion voor koord-minder energie in een kleinere omvang. Makita's 18V Lithium-Ion batterijen en STAR gerangschikt Optimale Charging System bieden verschillende voordelen ten opzichte van de oude batterij technologie. Toen in vergelijking met de traditionele 18V Ni-Compact disc batterijen, Makita's 18V Lithium-Ion batterijen hebben 40% minder gewicht, een langere tijd lopen, en vijf keer lager zelfontlading aan cellen actief en in staat om op elk gewenst moment gebruiken te behouden.

Makita's 18V Lithium-Ion batterij biedt 2000 cycli - 2.5X veel meer dan Ni-Compact disc. Bovendien, ingebouwde schokabsorberende functies helpen waarborgen batterij, en 16 vaste-holding contact apparaten leveren een constante hoge energie. Gedurende het laadproces, een ingebouwd geheugen nick binnen de batterij transporteert met behulp van de optimale oplader voor een efficiëntere lading, stretching batterij bestaan. Makita's Optimum Charger kan ook sneller: het zal een LXT 18V Lithium-Ion batterij een 18V compacte lithium-ion batterij in slechts vijftien minuten op te laden in slechts een half uur, evenals. Makita biedt een onmiddellijke Automotive oplader voor 18V LXT en 18V compacte lithium-ion batterijen die wordt aangesloten op 12V elektriciteit stopcontacten uitgerust in vele auto's en vrachtwagens voor extra mobiliteit. Makita groeiende type LXT koord-less hulpmiddel oplossingen beschikt over een scala van industriële kwaliteit instrumenten, waaronder bestuurder-boren, impact automobilisten, slagmoersleutels, zagen, molens, screwguns, boorhamers, en nog veel meer.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: