Share this content on Facebook!
8 Oct 2015

Met bijna 100 jaar ervaring in de motor ontwerp, Makita Power Tools batterijen maakt gebruik van de nieuwste technologie in de productie van de toonaangevende elektrisch gereedschap in de wereld. Zij hebben meer kracht en minder gewicht, compacter en efficiënter dan de rest. De Makita Power Tools Batterijen is geëvolueerd van 1915 tot de moderne tijd van draadloze, pneumatische en de standaard elektrisch gereedschap. Makita accu boormachine batterij worden vervaardigd door Makita Corporation in Japan en heeft fabrieken in Canada, Brazilië, China, Mexico, de Verenigde Koninkrijken, Roemenië en de Verenigde Staten.
Veel macht draadloos gereedschap had genegeerd voor een tijdje te wijten aan hun vraag voor het opladen van de batterij nu en dan, die 60 tot 120 minuten zou kunnen nemen om volledig op te laden. De fabrikant moe om het probleem op te lossen een geïntroduceerde Lithium-ion batterijen voor Makita accu boormachine, die slechts 15 minuten nodig heeft om te vernieuwen. Dan duurt Lithium-ion batterij langer dan die voor andere draadloze boormachines. De levensduur van de batterij is 430% meer in vergelijking met het model batterij die minder pauzes zorgt tijdens het werk en meer productiviteit..– Makita BL1830: Makita BL1830 14,4v 3,0Ah Li-ion

De toegepaste lithium-ion-technologie voor Makita accu boormachine batterij-technologie, is vergelijkbaar met die van mobiele telefoons met geen geheugen effecten, een betere algemene capaciteit van de batterij, lichter gewicht in vergelijking met oude, biedt hoge stroom niet gepland recycling, langzaam verlies van lading en volledig laden waarin het product aantrekkelijker maakt.

De Makita accu boormachine batterij zal u de prestaties die u wenst aan te bieden, Het heeft ook een optie van een pakje van de reservebatterij voor de continuïteit van het werk als de eerste op is, hoeft u niet meer voor een lithium-ion batterij te betalen ondanks de superieure prestaties ten opzichte van andere batterijen, zoals nikkel-cadmium (Ni-Cd). Ze hebben geen giftige cadmium die het grondwater kan vervuilen als de gebruikte Ni-cad accu anders dan gerecycleerd wordt gegooid. Hoewel de nikkel-metaal hydride accu's hebben dezelfde voordelen als de Lithium-ion degenen, worden de Li-ion die groeit meer populair in de markt.
Ondanks zijn superieure voordelen, de Makita accu boormachine batterij heeft zijn nadelen. Het is kwetsbaar en dient een beveiliging voor een veilige werking te houden. Dit beperkt de cel piekspanning tijdens het opladen en ontladen, terwijl de spanning kan niet te laag te laten vallen. Bovendien, de temperatuur gecontroleerd moeten worden tot het uiterste te voorkomen. Ten derde, de vergrijzing en de verslechtering is merkbaar, zelfs na een jaar en de batterij kan mislukken na drie jaar. Ten vierde is er het transport beperkingen zijn, terwijl de scheepvaart zeer grote hoeveelheden, ook de accu's zijn een beetje duurder om te produceren in vergelijking met nicked-cadmium. Ten slotte is niet volledig gerijpt vooral omdat de fabrikanten blijven verbeteren chemicaliën en metalen in de cellen.
U kunt de Makita accu boormachine batterij prestaties door het verzorgen van door te maximaliseren. Het opladen van de batterij volledig ontladen en ook een keer in de twee weken, het schoonmaken vieze batterijen het gebruik van alcohol en wattenstaafje, de uitoefening van de accu en niet laat het slapende voor een lange en op te slaan op een koele. Schone, droge plek ver van warmte en metalen voorwerpen, De Makita accu boormachine batterij is ontworpen op een zodanige manier om de temperatuur te koelen als het laadt.

U moet vervangen Makita Power Tools Batterijen, Gereedschap adapters en elektrisch gereedschap laders te kopen, Ga na krijg je een garantie voor minstens een jaar en een garantie voor een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Zorg ervoor dat u ook op zoek naar de beste koopje in termen van prijzen van de verschillende fabrikanten. Alle Makita batterijen Power Tool Batterij moeten voldoen aan verschillende FCC, CE, ROHS en UL-certificering en normen, Pas op voor online bedrijven die verkopen Makita Power Tool batteires en lagere prijzen, omdat ze met behulp van goedkope materialen die slechte kwaliteit geven.

De hoeveelheid energie in een batterij gemeten door € W € (wattage), mAh (milliampère-uur) en V (spanning). De spanning moet dezelfde zijn als de OEM Makita accu en de vervangende batterij. Maar de mAh en W hoger zijn dan de OEM Makita batterij.

De toekomst dicteert dat de Lithium-ion batterij blijft evolueren op het gebruik van elektrisch gereedschap. Het verleden was ongeveer tethering tools waarmee een elektrische power point om een ​​boor werk te doen. De industrie gaat draadloos, maar ook met lichtere elektrische gereedschappen die efficiënter, meer duurzame, betrouwbare en krachtiger zijn. De Makita accu boormachine batterij-technologie is robuust en betrouwbaar voor elektrisch gereedschap loopt langer en dit betekent beter. Uitkomst.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: